dimarts, 15 d’octubre de 2013

RENADIU, 1a Trobada d'escriptors i escriptores en llengua catalana a la Vall d'Albaida

Aquest cap de setmana, més concretament el dissabte 19 d'octubre, es celebra a Bocairent el primer Encontre d'Escriptores i escriptors en llengua catalana de la Vall d'Albaida. Renadiu és el nom amb el qual s'ha batejat aquest punt de trobada comarcal de lletres. I s'ha triat Bocairent perquè volem recolzar les Trobades d'Escoles en Valencià i per tant el lloc d'encontre serà el poble de la Vall Blanca que done bressol aquesta festa de la llengua. Enguany per ser la primera volta ens hem ficat un poc lluny del dia de la Trobada, l'any pròxim esperem que estiga més prop d'aquesta data senyalada.

És un acte no professional. Per tant naix amb la intenció d'acollir a totes i tots els escriptors i escriptores nascuts a la Vall Blanca que desitgen compartir cabòries. El fet de nàixer a una terra, que com la nostra és un terreny renadiu, no condiciona l'escriptura. Veritat? Però estem segurs que l'abraçada que aquesta terra ens ha ofert des de menuts és suficient per deixar solcs a la pell d'aquells i aquelles que, per escrit, volen abocar les seues necessitats de ser, estar i crear.

Esteu tots i totes convidats i convidades a passejar-se per Bocairent el proper dissabte 19 de març. Entre la multitud de gent que gaudirà de la VIII Mostra de Comerç, Fira Medieval i Gastronòmica de la vila de Bocairent potser trobes un lletraferit o ferida de lletres. Més informació al Blog de Renadiu.