dimecres, 26 de desembre del 2012

RECITacció, el vers en moviment


El passat 28 de maig vaig presentar el meu primer poemari a la Biblioteca de Sant Josep d'Ontinyent. Ara m'agradaria presentar-vos un altra forma de recitar o de presentar la poesia en públic. És la primera fase d'un projecte multidisciplinar per presentar la paraula amb la màgia que té però que, per l'abús que en fem al dia a dia, va perdent-se poc a poc. Per aquesta raó pensem que les paraules estan buides. Ofeguem la paraula a l'oceà dels massmedia i la buidem de significat. Arribe'm a pensar que la nostra paraula no té valor.

Vull presentar-vos un espectacle que hem preparat Alma Taure i jo mateix. L'hem batejat com a recitacció, millor dit l'ha batejat ja que el nom el va ficar Alma. Del poemari ENVERS ens hem centrat en les al·lusions a la família i us convidem a entrar amb nosaltres a l'interior dels versos. Volem que els feu vostres. Que compartiu amb nosaltres la lectura de la família des de dins de les paraules que des del moment de la seua publicació ja no són meues. Són, amb el vostre permís, vostres, teues personalment.

T'esperem el divendres 28 de desembre al Casal Jaume i de la Vall d'Albaida. A les 20:00h podràs entrar amb nosaltres i passejar-te entreversos, entreparaules i sobretot entretumateix de la ma de lAlma Taure i d'un servidor.

Salut, bona lletra i millors versos,
Alma Taure i Pep Alfonso