dimarts, 31 de març del 2009

4a Internacional Cabotista a l'Olleria



No fa falta explicacions perquè està ben clar que açò és poesia:




"Després d'un any sabàtic i de celebrar la 3a Intercomarcal Cabotista en l'exili cubà, enguany (bicentenari del naixement de Bernat i Baldoví) torna a aparéixer La Cabota, la revista satírica més seriosa que ha donat esta terra: publicada per primera volta en paper la primavera del 2005, a l'any seguent celebrà el seu primer aniversari a Gandia amb la 1a Intercomarcal Cabotista, un festival amb els millors -i més graciosos- artistes valencians i, en 2007, després de huit números La Cabota es deixà d'imprimir després de la 2a Intercomarcal Cabotista, pendent de la refundació del cabotisme i de l'ampliació efectiva de la seua àrea efectiva d'implantació, de l'Horta de Gandia a la resta del pastís valencià -Valldigna inclosa-.


Ara, La Cabota es refundarà com a portal digital baix la supervisió de l'exiliat Mr. Cabota i amb l'equip habitual d'Ausiàs de Borja i Martorell, Lucrècia de Borja i Bairén, Xiquet Alemany i altri, amb una nova edició del congrés de tot el cabotisme, l'antic i el modern: este dissabte, 4 d'abril del 2009 a les 11 de la nit al Cine Goya de l'Olleria (la Vall d'Albaida ), podreu escoltar les ponències de Carles Pastor (artista local emigrat a la Safor profunda), el Tio Fredo (una jove promesa emergent de la cançó d'autor), Marian Díez (monologuista monovera amb més de mil cares), Senior i el Cor Brutal (estil americana però per riberenques), Pepet i Marieta (riberencs dellà el Sénia) i el retorn de l'exiliat per excel·lència, Lluís el Sifoner, l'assot -i la ferradura- de la gauche divine, l'enfant terrible de la Nostra Cançó. L'entrada, com sempre, a 5 euros per cap; ja podeu reservar-ne fins a tres-centes per correu a la cabota punt org.

Pensat i fet,
La Cabota
http://lacabota.org/"



Visiteu també el blog del Tio Carrasca. Que en definitiva és on nosaltres, gent del desert, em fet un descans per beure al seu blog.





diumenge, 29 de març del 2009

Al casal teniu disponible per només 12€ MOLLES el nou cd de “Gent del Desert”




Ja és una realitat el CD “Molles”, el nou disc de Gent del Desert. En aquest, el grup ha aplegat onze creacions pròpies (dues basades en temes populars), en algunes de les quals apareixen textos de poetes amb qui comparteixen conversa i amistat, com ara Lluís Roda, Antoni Espí o Ignacio Navarro Lavara. La producció artística, a càrrec de Jesús Barranco, i la presència amb veus i instruments del poeta Sergi Torró o del músic Marc Pérez (El Corredor Polonès, Gàtaca), han sigut coronades amb les col·laboracions de nombrosos músics com el membre d’Obrint Pas Miquel Gironés, el multiinstrumentista de Banyeres de Mariola Miquel Payà, els virtuosos guitarristes ontinyentins Camil Gonzàlez i Pablo Gisbert o el tècnic de so Javi Penadés “Carnisser”, membre del grup de metal Drueida.. El grup va sorgir el 2006 com a prolongació de la tertúlia literària El Desert de la Paraula, que es reuneix habitualment al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, amb l’espectacle titulat El pèndol i la terra, en què es musicava l’obra de l’escriptor d’Ontinyent David Mira i Gramage.