dissabte, 10 de març del 2007

Turisme i altres ismes





Marejadilla a fuerte marejada. La Kharlesg puja molt més així. Torne a contar els tronxus (moneda de Tronxer) abans de baixar a terra.

Després de sopar cervellets observant bocabadat els milers de persones passejant sota la gran pantalla que ens retransmet un nou capítol de Tom i Jerry, anem a buscar un lloc amb subministre de Flagelus Special.

La garota d’Ipanema es passeja per Tronxer. Els nens esnifen gasolina mentre altres esperen amagats l’ocasió d’enfilar-se davall d’un camió per a viatjar cap a Inòpia.

Al bar no hi trobem ningú. Tan sols un cartell que diu:

Por razones técnicas y morales se suspende

temporalmente el torneo de puñet

Mentrestant les aborígens ens demanen matrimoni per lo criminal. Sort que la crida diària per a la reflexió refractària sempre ens salva d’un final aterridor.

Les dones són molt maques. Ens diuen “t’estimo” clarament amb eixos ulls que saben de la nostra manca d’amor.

Per fi ens refugiem al Sarvatxo Palace on el moviment d’anca de les natives ens fa perdre l’orientació un cop més. Allà has de saber respectar a la caporala mare. Jo vaig pecar d’espavilat i vaig fer com que no l’havia vist. Eixe gest de llangardaix resabut em costà un atac de la vigilanta en cap, mà dreta de la caporala mare. Em llançà un dard amb verí de mosquit prèviament emborratxat amb calimotxo fet amb Don Sifón.

Bé amics..., desprès d’açò ja no recordo molt més. Sols sé que em cou el prepuci.

Per a ser el primer contacte amb els serrícoles no ha estat del tot malament. Hauré de tornar a buscar l’antídot per al verí de Don Sifón. Sols la caporala mare sap com preparar-lo. Ja us conte...

Ara he de sortir cap a terres llunyanes per continuar amb les meus tasques d’aprenentatge i assoliment de la cultura natural.

Salut i bones vibracions als germans del batalló.

Comandant Emili,

Inicis de la tardor xuimariana del 2006

1 comentari:

Unknown ha dit...

Company i comandant Emili,
no saps com et trobe a faltar
Espere que pugues rebre aquest missatge a l'amagatall del teu exili
Seria motiu de joia general rebre una nova missiva teua que completara les consignes i ensenyances de "Turisme i altres ismes"
T'estimem