dissabte, 10 de març del 2007

La gent del Desert s'entrevista amb el poeta d'Ontinyent David Mira


La nit del dissabte 10 de març de 2007 la gent del Desert s'ha reunit amb el Poeta d'Ontinyent David Mira i Gramage. Aquest desplaçament momentani de la tertúlia del Desert de la Paraula des del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida fins "La melonera", el mas on viu el nostra anfritió i amic Ximo Urenya, té una justificació molt clara. Voliem fer-li entrega del Disc que recull el treball music-poètic titolat "El pèndol i la terra" sobre poemes del David. Aquest treball és el resultat de l¡homenatge que li va fer la gent del Desert a David en maig de 2006 al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida.

Malauradament no hi estavem tots. Sols erem present un cincunta per cent del grup, el Vicent, el Marc i jo mateix. Sergi, Jesús i Josep no van poder assistir a aquesta reunió preparada a presses i corregudes. Però ja em acordat amb el David un sopar, no sé quan però el farem.

Li em fet entrega del master del Disc. Podeu sentir un abans del treball al espai musical que s'ha creat a la xarxa de xarxes. L'adreça és; http://www.myspace.com/gentdeldesert. També el teniu als favorits d'aquest espai web, "la gent del Desert - myspace música.

El David ens va fer entrega d'un recull inèdit de versos. Ja farem uns cèntims de versos a l'espai Poesia d'aquest BLOG.

Adéu germans de viatge, bon vers i barca nova.