dimarts, 15 de gener del 2013

El vent que bufa Estels de Paper


Aquest recull de poesia garbellada amb paraules disperses d'un país m'ha permès fer una promoció que ja fa un temps, més bé uns versos, que rondinava el meu cap. Passant les fulles mecànicament escrites al teclat d'aquest cap deslletrat m'he proposat regalar uns exemplars d'Estels de paper. Escampar estels de paper reciclat és una bona tasca, cal tindre cura del territori. Grafiat amb paraules de poetes de lletres joves malgrat tindre edats allunyades del cos tendre de la joventut, de tot hi ha al cel estelat de paper, escamparem paraules al vent. Al vent del desert de les paraules, al vent de cabòries senzilles, tendres i d'algunes putades o impròpies ventades.

La sana intenció és regalar-vos un exemplar d'Estels de paper. I com criatura si ningú dóna duros a quatre pessetes? Doncs fàcil. Si et subscrius al Desert de les Paraules, http://eldesertdelaparaula.blogspot.com/, podràs entrar a la roda de la sort. Si les paraules et bufen de cara t'arribaran a casa les ventades d'aquestes lletres nostrades. Pots entrar al bloc i no deixar-ho fàcil per als que hui per hui estan seguint-me en aquesta travessia pel desert de les paraules.

Estàs a un clic de poder aconseguir tot un univers d'Estels de paper. Quan durarà aquesta ventada de lletres? Doncs poc o molt depenent del senyor dels vents. Hi ha dies que bufa poc el ponent de la metàfora però a correu seguit bufa el llebeig de les imatges o el llevant d'un final de vers humit i ple de salnitre. Tens temps fins que no arribe el final del febrer i s'acabe el baf del vent.