dimarts, 26 de maig del 2015

Costelleta de xai i brou de lletres


Obri la jornada una albada de suau brou de lletres i sagí de xai amb aromes a Morvedre jueu tot maridat en bon vi negre entre pedres romanes, jueves i morocristianes.  Un escenari magistral per rebre els textos ben trenats de companys i companyes de Paraules. Aquesta trobada gastronòmic literària a Sagunt del  passat 16 de maig ha estat una experiència corprenedora. L’excusa, no se si de la taula o del paper, caldria popularitzar allò de “a la taula al vers al primer terç”  o potser millor “de la paraula al plat que no passe la terça”.



Ací us deixe unes fotos dels companys i companyes gaudint de la magnifica cinquena jornada de plats literaris a Sagunt el passat dissabte 16 de maig. Els textos dels escriptors i escriptores participants anirem penjant-los al blog dels Plats Literàris.












Foto de grup publicada al blog del company Francesc Arnau